Verkstad

VÅRA VERKSTÄDER


Tyresö: Vindkraftsvägen 2, 135 70 Stockholm
Solna: Industrivägen 12, 171 48 Solna

VAD REPARERAR VI? 


I vår verkstad i Solna reparerar vi majoriteten av elverktysmärkena på marknaden, så som Milwaukee, Dewalt, Hikoki, Makita, Paslode och många fler. 
I vår verkstad i Tyresö reparerar vi mycket bensindrivet inom trädgård och bygg, så som motorer, elverk, kompressorer och svetsar. Vi utför även kalibrereing av lasrar och momentnycklar.


Vi slipar även klingor, knivar, mejslar, fräs- och hyvelstål samt sågkedjor.  

PROCESSER


Vi erbjuder snabb och professionell reparationservice av alla elverktyg och maskiner. Våra servicetekniker har lång erfarenhet och jobbar hårt för att minimera maskinstilleståndet. Vi kontaktar dig så fort inlämnad maskin är klar via sms. 

GARANTIER


Vi är auktoriserad garantiverkstad för över 30 märken. Det bästa sättet att få ditt verktyg att hålla är att serva det hos en auktoriserad verkstad. Vi använder oss av godkänd verkstadsutrustning och har alla specialverktyg som behövs för att serva dessa maskiner. Läs mer om garantivillkor samt vilka märken vi är garantiverkstad för nedan.

MOSQUITO MAGNET


Om du vill skicka in din Mosquito Magnet är det viktigt att paketet går direkt till oss på Industrivägen 12 och inte via ombud.


Innan du skickar in din Mosquito Magnet på service rekommenderar vi att du försöker felsöka själv för att slippa extra kostnader.  

Mekina AB  | Org.nr: 556916-2976  | Industrivägen 12, 171 48 Solna  | Telefon: 08 277 780